Să facem cunoștință

Bine ați venit pe pagina echipei Accountess.

Aici puteți afla mai multe despre oamenii din spatele cifrelor dumneavoastră. Puteți, deasemenea, descoperi lucrurile care ne țin împreună și care ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem și despre care credem că ne vor ajuta și pe mai departe să vă putem oferi cele mai bune servicii.

379 CLIENȚI

150 MIL €
VOLUMUL AFACERILOR CLIENȚILOR

132 DE ANI
EXPERIENȚA PROFESIONALĂ A ECHIPEI

Pregătiți pentru provocări. Facem afacerile mai bune.

Director general
Și-a început cariera în acest domeniu ocupând prima data funcția de contabil în cadrul Clubului Ecologic UNESCO “Pro Natura”, pentru ca apoi, timp de 5 ani să coordoneze activitatea economică a TMI Training & Consulting, din funcția de Director Economic. De aici până la a dori să exploreze pe cont propriu acest domeniu a fost doar un gând și-apoi un pas, uriaș. Acum 12 ani a pornit pe drumul antreprenoriatului, punând bazele companiei Accountess Profile.

Având cunoștințe solide în domeniul financiar-contabil, audit, management și control financiar, Mihaela Teleman a dobândit experiență relevantă în implementarea de proiecte cu componente de instruire și transfer de know-how, în elaborarea de ghiduri, proceduri de lucru, sau suport de curs, având deseori ocazia de a susține, în calitate de trainer, diferite cursuri, fie în cadrul HUB Bucharest, ori prin colaborare cu Tack Internațional, Finance for non Finance fiind unul dintre cursurile susținute.

S-a implicat în diferite activități de voluntariat, prin care a venit în sprijinul domeniilor: educational, sănătate /sport și protecția mediului, fiind voluntar în cadrul Uniunea pentru Reconstrucția Romȃniei - URR, AIESEC București ori Clubul Ecologic UNESCO “Pro Natura”.

Îi place să participe la diverse competiții sportive: triathlon (ștafetă), maraton, de multe ori ocupând un loc în rândul premianților.

În timpul liber cel mai mult îi place să picteze, să meargă pe munte, să citească, să înoate.

Manager departament contabilitate
Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul financiar-contabil, Ana Cernescu s-a alăturat echipei Accountess în anul 2012 în rolul de Manager al Departamentului de contabilitate.

Expertiza în ariile de consultanță fiscală și contabilă și în aplicarea standardelor de contabilitate o folosește pentru a aduce plus valoare în echipă.

Planurile de viitor le construiește atât profesional cât și personal. În plan profesional iși dorește obținerea acreditărilor ACCA și o cariera solidă în contabiliate și consultanță fiscală. Împlinirea personală o obține îmbinând viața profesională cu cea de familie.

Adoră să călătorească, să citească și să bea cafea. Ziua perfectă și-o imagineaza haihui cu o cafea bună și o carte pe măsură, cu escale lungi în lumea largă.

Manager Departament Salarizare
A absolvit Facultatea Contabilitate și Informatică de Gestiune și în același timp este autorizată ca Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane și Manager de Proiect.

Are o experiență de 11 ani în aria contabilității, taxe și impozite persoane fizice și nerezidenți, salarizare și administrare de personal.

Din 2008 s-a alăturat echipei Accountess.

Apreciază interacțiunile cu oameni energici, loiali și cu simțul umorului.

Adoră să-și petreacă timpul cu băiețelul ei, îi place să citească, se bucură de plimbările în natură.

Manager Marketing
Gabriela Dragomir este Manager Marketing și Comunicare în cadrul Accountess din ianuarie 2013.

A absolvit Facultatea de Litere, Universitatea București. S-a alăturat echipei în ianuarie 2009. Are experiență de peste 4 ani în domeniul contabil, și de aproximativ 3 ani este managerul departamentului de marketing și comunicare.

Din anul 2014 este, prin intermediul Accountess, coordonator economic al festivalului Ideo Ideis – Festivalul Național de Teatru Tânăr, ținut anual la Alexandria. Timpul liber și-l petrece implicându-se în activități de voluntariat, destinate într-o proportie mare ajutorării animalelor. În același timp activitățile sale de voluntariat ating atât sfera socială cât și culturală, prin membership-ul într-un ONG care dezvoltă proiecte menite să aducă schimbări pozitive în societate.

În timpul studenției a contribuit la elaborarea proiectului cultural: "Album de familie la sărbători", inițiat de Catedra de Etnologie și Folclor a Facultății de Litere, Universitatea București, prin publicarea, în corpul albumului, a unui articol propriu, intitulat "Sărbători interioare”. Îi place literatura de business, adoră cafeaua și să colecționeze cutii.

Manager Vânzări
Cătălin Velea s-a alăturat echipei Accountess în 2013, pe poziția de Economist, iar în prezent ocupă funcțiile de Expert contabil și Sales Manager.

A absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul A.S.E. București și Masterul Contabilitate, Control și Expertiză contabilă, A.S.E. București.

Este membru C.E.C.C.A.R. din anul 2015.

Catalin Velea are o experiență de 5 ani în domeniul financiar-contabil, dobândită în special în zona de gestiune financiară.

Printre proiectele profesionale de viitor se află dobândirea statutului de evaluator.

Cel mai mult îi place să asculte muzică și să citească.

Pasiunile sale sunt fotografia și contabilitatea.

Consultant organizațional
Anca Timiș s-a alăturat echipei Accountess din anul 2009, în calitate de Consultant Organizațional.

Este absolventă a Facultății de Studii Europene și a Facultății de Psihologie, iar studiile de master finalizate sunt Managementul Proiectelor. A urmat multiple cursuri de resurse umane, psihologie și dezvoltare personală și deține statutul de Formator Autorizat CNFPA.

Printre proiectele profesionale în derulare se află dezvoltarea ca psiholog organizațional, consilier și terapeut.

Anca Timiș are o experiență de 12 ani în domeniul resurselor umane, dobândită în special în zona de recrutare, consiliere, evaluare și dezvoltare a echipei.

În cadrul Accountess, printre cele mai importante sarcini se numără elaborarea proiectelor de dezvoltare a carierei pentru fiecare membru al echipei.

Cel mai mult îi place să îi asculte și consilieze pe ceilalți, ghidându-i și susținându-i să își găsească resursele interioare și să le folosească în conceperea celor mai bune soluții pentru provocările pe care le întâlnesc.

O motivează un puternic atașament față de activitățile sale profesionale, fapt pentru care este și membru voluntar în Asociația Română de Analiză Tranzacțională, ale cărei activități sunt axate pe un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltării și schimbării personale.

Pasiunea pentru domeniul resurselor umane s-a manifestat încă din perioada studenției, de asemenea implicându-se în diverse proiecte de voluntariat, cum ar fi și cel al Asociației Studenților Europeni, care are ca misiune sprijinirea studenților în începerea activității profesionale, inclusiv prin consilierea acestora în domeniul dorit.

Anca Timiș este pasionată de cunoaștere, evoluție și glume bune care hrănesc zămbetul interior și exterior.